Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияНовината за въвеждането на еврото у нас е

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияНовината за въвеждането на еврото у нас е
Коментари Харесай

Димитър Коцев: Ако бяхме в Еврозоната още преди години, нямаше да стане това с КТБ

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

" Новината за въвеждането на еврото у нас е добра. Колкото сме по-близко до клуба на богатите, толкоз по-добре ". Това съобщи в предаването " Пресечна точка " по " Новя телевизия " режисьорът Димитър Коцев-Шошо.

" Влязохме там малко инцидентно, някак беше инцидентно отворена вратата и се шмугнахме. Просто ние не сме за там сега и всеки час, месец или година наличие в този клуб на нас ни носи единствено позитиви. Ако имаме късмет през еврото да увеличим тази интеграция, още по-добре. Що се касае до левове и евро, аз имам доста по-голямо доверие на европейската администрация, в сравнение с българската администрация. На европейската банкова система, в сравнение с българската банкова система. Ако бяхме от преди няколко години членове на Еврозоната, нямаше да го има случая КТБ, който ощети страната с милиарди. Щеше да има контрол, който щеше да ги удари през пръстите. Няма потребност да чакаме " Магнитски " да ни оправи нещата в случай че сме членове на Еврозоната, тъй като тогава Еврозоната ще се грижи да не стават зулуми в тяхното пространство. Ако има някой повече доверие на Българска народна банка, в сравнение с Дойчебанк, да пристигна да си поговорим. Който е влезнал в този клуб, не е излязъл по-беден, а и не е желал и да излиза ", сподели още той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР